Torsdagstanker om mig på de sociale medier

I starten af ugen fik jeg et godt spørgsmål – altså et af de spørgsmål, som får tankerne igang. Og det er jo sådan nogle spørgsmål som jeg virkelig elsker at få.

Spørgsmålet var om mit smil på instagram var rigtig eller et ‘fake it till you make it’-smil. Selve spørgsmålet var rigtig nemt for mig at svare på, fordi det er et rigtigt smil, der er på mine billeder, og de tanker jeg deler er rigtige tanker. Altså det jeg deler både på hjemmesiden og på de sociale medier er sådan som jeg har det, og der er ikke noget ‘fake it till you make it’.

Dermed på ingen måde sagt, at jeg altid smiler. Tværtimod. Jeg har ligesom alle andre gode dage, dårlige dage, almindelig dage, skønne dage, kedelige dag og trælse dage. Nogle gange viser jeg også de dage, der er frusterende, træls, irriterende og dumme. Andre gange deler jeg blot noget, der ikke er så personligt.

Til gengæld er jeg blevet mere bevidst om, at jeg sjældent redigere mine billeder. Nogle gange bruger jeg et filter. Jeg blev egentlig bevidst om min egen reaktion, når jeg redigerede billederne – især af mig selv. Fordi når jeg redigerede billeder blev det mere til en fejlfinding – og det er på ingen måde godt for mig. Det er derimod meget bedre for mig, at jeg bruger billeder, hvor jeg ikke har brugt tid på at finde fejl eller elementer jeg gerne vil ændre.

Eksempelvis delte jeg et billede på instagram i søndags omkring mit forhold til min krop. Der blev egentlig taget en del billeder. Men det billede jeg egentlig bedst kunne lide var et billede, som egentlig bare et tilfældigt billede af mig gående hen mod min kæreste. Mere ærligt smil findes vidst ikke.

 

Hvis du gerne vil læse flere torsdagstanker, så er torsdagstanker om at være skrøbelig  eller torsdagstanker om reklame og sociale medier måske noget for dig. 

 

TAK fordi du læser med  – Karina 

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Skønneste dig, du har det aller dejligste smil 👌🏻

    1. klar parat SUND // Karina klar parat SUND // Karina siger:

      Du er simpelthen altid så skøn og dejlig – tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *