Om mig

 

Først og fremmest tusind tak fordi du læser med både til dig, som besøger min side første gang, og til dig, som har været forbi min side før. Jeg håber du har lyst til at læse videre.

klar parat SUND er et sundhedsunivers med fokus på sundhed, sunde og gode vaner, trivsel, bevægelsesglæde, mængder, overskud og lækkert mad. Jeg vil gerne inspirere dig til en sundere hverdag både igennem foredrag og sundhedssamtaler, men også via min facebookside og instagramprofil.

Min passion er at hjælpe dig med sunde og gode vaner, der fremmer din sundhed – også på lang sigt. For mig handler det om at finde frem til din bevægelsesglæde og dine sunde vaner, som passer ind til din hverdag. Jeg deler mine nemme og lækre favoritopskrifter, mine tanker omkring sundhed og alt derimellem.

Jeg hedder Karina og bor i Aarhus. Fagligt er jeg uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har efterfølgende taget en kandidat i Folkesundhedsvidenskab. Koblet med min faglige viden har jeg også min egen historie med kalorietælling, diæter, forbud og slankekure med mig, som blot fik mig endnu længere væk fra en sund hverdag. I dag har jeg en sund livsstil med fokus på bevægelsesglæde, nydelse, overskud og ingen forbud.

Kontakt

Kontakt mig endelig, hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil sige hej
på mail: karina@klarparatsund.dk
eller lige her