Walk & talk sundhedssamtaler

Walk & talk sundhedssamtaler er til dig, som gerne vil gå i en sundere retning samt gerne vil have hjælp til mere sundhed i hverdagen. Sundhedssamtalerne tager udgangspunkt i dig, dit behov, din sundhed og din trivsel.

Samtalerne er for dig, som søger støtte og rådgivning til at arbejde med at ændre dine vaner og gå i en sundere retning, hvad enten det drejer sig om du har et specifikt behov eller generel mere sundhed i din hverdag. Igennem rådgivning og støtte til små ændringer vil du opleve en forskel i form af mere overskud, en sundere krop, et normalt forhold til mad, mere grønt ind i dagligdagen, bevægelsesglæde og/eller mere sundhed i hverdagen.

Selve sundhedssamtalerne foregår i udgangspunkt med start fra Ceres Arenas hovedindgang i Aarhus, hvor vi sammen går en tur i roligt tempo og snakker om din sundhed. Men jeg kommer også jævnligt til det nordjyske, så jeg tilbyder også walk & talk sundhedssamtaler i Løgstør og Aalborg. Fordelene ved, at vi går samtidig med er, at en gå tur har en masse gavnlige effekter på vores fysiske sundhed og psykiske sundhed plus kan være nemmere at snakke på en gåtur.

 

For 1 times walk & talk samtale er din investering 800 kroner, som du købe lige her. 

Du kan spare 700 kroner ved at købe et forløb med 4 walk & talk samtaler af en time for 2.500 kroner. 

 

Skriv til mig, hvis du er interesseret i at høre mere eller bestille tid.