Sundhedssamtaler

Sundhedssamtaler er til dig, som gerne vil gå i en sundere retning samt gerne vil have hjælp til mere sundhed i hverdagen. Sundhedssamtalerne tager udgangspunkt i dig, dit behov, din sundhed og din trivsel.

Samtalerne er for dig, som søger støtte og rådgivning til at arbejde med at ændre dine vaner og gå i en sundere retning, hvad enten det drejer sig om du har et specifikt behov eller generel mere sundhed i din hverdag. Igennem rådgivning og støtte til små ændringer vil du opleve en forskel i form af mere sundhed i hverdagen, herunder eksempelvis mere overskud, en sundere krop, et naturligt forhold til mad, mere grønt ind i dagligdagen og/eller mere bevægelsesglæde.

Som udgangspunkt foregår sundhedssamtalerne som walk and talk. Fordelene ved at gå samtidig er, at en gåtur har en masse gavnlige effekter på vores fysiske sundhed og psykiske sundhed plus kan være nemmere at snakke på en gåtur. Som udgangspunkt foregår sundhedssamtalerne med start fra Ceres Arenas hovedindgang i Aarhus, hvor vi sammen går en tur i roligt tempo og snakker om din sundhed. 

Der er også mulighed for, at sundhedssamtalen foregår online eller over telefonen. Det kræver intet andet end en computer eller mobiltelefon. Fordelen ved online-sundhedssamtale er, at du ikke skal tænke på transport, afstand eller om håret er sat.

Du er altid velkommen til at følge med på facebook og instagram, hvor jeg deler ud af nemme og lækre retter, små fif til en sundere hverdag, bevægelsesglæde og det mentale fokus på sundhed. Derudover holder jeg løbende fysiske workshops og onlineforløb, som du kan læse mere om lige her.

Din investering for første sundhedssamtale er 399 kroner for en opstartssundhedssamtale.
Herefter koster en times sundhedssamtale 749 kroner.
Du kan spare 746 kroner ved at købe et forløb med 5 sundhedssamtaler af en times varighed for kun 2.999 kroner.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller lave en aftale.