Foredrag

Jeg har en solid erfaring med undervisning, foredrag og workshops med fokus på sundhed og især en sundere hverdag. Det gælder både for virksomheder og til privatpersoner.

Til privatpersoner laver jeg løbende fysiske workshops og onlineforløb, som handler om at få mere sundhed ind i hverdagen. Der er fokus på bevægelsesglæde, næring, mental sundhed, gode og sunde vaner. Alt sammen med fokus på mere sundhed og overskud i hverdagen.
De forskellige workshops, foredrag og forløb kan tilmeldes via klar parat SHOP. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at følge med både på facebook og instagram, hvor jeg løbende deler opskrifter og råd til mere sundhed ind i din hverdag.

Udtalelser fra tidligere deltagere: 

“Satte helt sikkert nogle tanker i gang og et godt spark bagi” – Tina

“Tak for en god aften Karina. Du er en inspirerede quinde. En god indgangsvinkel til at tænke
lidt anderledes på hvad man hver især slås med at få ændret i dagligdagen.
Jeg har sat igang fra dags dato” – Jette 

 

  

Til virksomheder har jeg ligeledes afholdt foredrag og workshops tilpasset den enkelte virksomhed. Eksempelvis foredrag med fokus på mere sundhed på arbejdspladsen, foredrag omhandlende optimering af eliteudøvers kost ift. deres træningsniveau samt dags-workshop omhandlende sundere mødeforplejning.

Jeg kan også hjælpe din arbejdsplads med at blive en sundere arbejdsplads. For mange virksomheder er det en god investering at sætte fokus på sundhed, da sunde og glade medarbejder er mere effektive og trives bedre. Vi bruger mange timer på vores arbejde hver dag, og netop derfor er netop arbejdspladsen et godt sted at sætte fokus på sunde og gode vaner. Jeg arbejder med fokus på bevægelsesglæde, næring, mental sundhed, gode og sunde vaner – selvfølgelig tilpasset din virksomhed eller dit event.

Kontakt mig endelig herunder, så finder vi en løsning som er tilpasset dig og din virksomhed.