Torsdagstanker om hvad man bruger overskuddet til

For 4 uger siden blev jeg ramt af en ganske almindelig forkølelse, som stadigvæk sidder i kroppen på mig. Jeg hoster stadigvæk og efter 4 uger med sygdom i kroppen, så er energien og overskuddet ikke særlig høj.

Det er på ingen måde fordi det er noget særligt, men jeg har lidt en fornemmelse af, at jeg bestemt ikke er den eneste, der er i underskud på energi-fronten. Og det er ikke bare om den sådan almindelige december-travlhed. Men det er faktisk heller ikke det, som det skal handle om.

Til gengæld er der mulighed for at tænke på, hvad man gerne vil prioritere, når overskuddet en dag kommer tilbage. Og det er faktisk slet ikke tosset. For mig handler det om, at jeg vil være bedre til at passe på mig selv, men også prioritere mig selv lidt højere. Det lyder jo egentlig meget fint, men hvordan er det så helt konkret jeg vil gøre det. Jeg vil gerne prioritere min egen yogapraksis. Jeg vil blive endnu bedre til at prioritere de ting og dem, som jeg holder af. Sidst men ikke mindst, så vil jeg passe bedre på min krop både når det gælder træning, pleje og ro.

Når overskuddet er tilbage vil jeg blive bedre til at tage en ting af gangen. Såsom tjekke mails, når jeg rent faktisk har tiden til at svare ordentligt på dem, så det ikke bliver sådan en af de ting, som bliver ved med at hænge mig over hovedet, fordi jeg ikke får svaret. Det gælder også beskeder, telefonopkald og alt muligt andet også. Egentlig handler det om, at jeg gerne vil blive mere effektiv og skabe handling bag de tanker og ønsker, som jeg går med. Heldigvis har jeg en masse redskaber, som kan hjælpe mig med det. Hvis du også gerne vil have fingrene i dem, så hop med på mit næste online-forløb, som foregår hen over hele 2020.

Måske kunne torsdagstankerne om at have fødselsdag eller torsdagstankerne om de sociale medier måske være noget for dig.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *