Torsdagstanker om at have fødselsdag

Sidste søndag havde jeg fødselsdag, hvor jeg i den grad blevet fejret. Det har jeg på ingen måde hverken snakket eller pralet nok med, så det kommer her. Hvis nu du ikke er interesseret i, hvordan jeg blev fejret, så hop ned til det nederste afsnit, hvor jeg forsøger at argumentere for, at man skal have fødselsdag oftere. Eller nok nemmere hvorfor vi skal fejre os selv og hinanden oftere.

Jeg havde ønsket mig af Hr. Guldager (til dem, der ikke kender mig privat, så er det min kæreste) god morgenmad og god mad på dagen plus, at jeg ikke skulle være hjemme. Det havde han taget meget bogstavligt op, og jeg vidste ingenting om, hvad vi skulle på noget tidspunkt. Vi tog afsted lørdag mod Horsens, hvor vi først var på julemarked i Fængslet. Derefter videre på lækker hotel, hvor vi nåede en tur i wellness inden en lækker 3-retters menu. Søndag stod den på wellness inden morgenmad. Hvorefter vi kørte til Vejlefjord og gik en lang tur i det gode vejr inden der var var kagebord på Vejlefjord. Som for øvrigt var så voldsomt lækkert og kan virkelig godt anbefales. Jeg nåede i hvert fald ikke at smage alle de mange forskellige slags kager, så jeg skal derned forbi igen og smage alle de andre. Derefter kørte vi videre til Herning, hvor vi tjekkede ind på hotellet og fik set Formel1 inden vi spiste aftensmad på Brdr. Price i Herning. Til de lækre drinks delte vi en risotto og en laks med rygeost og grønkål – meget lækkert. Armen altså, det havde Hr. Guldager virkelig planlagt godt. Jeg har også sagt, at det er min højeste ønske af ham hvert år. Derudover er jeg også blevet fejret af skønne veninder og min dejlige familie.

Der er ingen tvivl om, at jeg elsker at have fødselsdag. Jeg elsker den stemning, der er på fødselsdage og jeg elsker det med at fejre og blive fejret. Jeg ville ønske, at jeg havde fødselsdag oftere. Det handler på ingen måde om gaverne. Men derimod den grundfølelse, som jeg altid får både op til og på dagen. Smilet er større, humøret er højere og overskuddet er bare større – og det er jeg fan af. Men måske skulle man ikke have fødselsdage oftere, men i stedet for skal man måske være bedre til og huske at fejre sig selv og hinanden oftere.

Hvis du gerne vil læse flere torsdagstanker, så er torsdagstanker om at være skrøbelig eller torsdagstanker om mine tanker om de sociale medier

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *