Torsdagstanker om efteråret

Efteråret er for alvor kommet, som er ensbetydende med koldere vejr, endnu mere regn og mørke aftner. Men hvis vender det hele lidt på hovedet, så er efteråret i den grad også en årstids, hvor varm kakao, tæpper, supper, levenede lys og hygge kalder. Og det som jeg måske er størst fan af, nemlig at tage dynen med ind på sofaen.

Det er bestemt ikke, fordi jeg er super positiv og altid synes efteråret er fantastisk. Jeg har også dage, hvor jeg bander regnvejret og kulden langt væk. Men jeg kan ikke gøre så meget ved. Eller det kan jeg egentlig godt, jeg kan flytte til et land, hvor der er varmt hele året rundt, men det er ikke aktuelt. Og så synes jeg der er noget helt særligt ved de forskellige årstider.

Der er bare nogle elementer, som vi ikke kan ændre på lige meget, hvor meget vi forsøger. Så kan man stadigvæk synes det er irriterende eller træls, men på et tidspunkt bliver man nødt til at forholde sig til, at sådan er det, fordi man netop ikke kan ændre det. I stedet kan man forholde sig til de elementer, som man rent faktisk kan ændre på. Det gælder også med din sundhed – brug energien på de elementer, som du kan ændre og gøre noget ved i stedet for at bruge for meget energi på alt det, som du alligevel ikke kan ændre på.

Måske torsdagstanker om sundhed eller torsdagstanker om at prioritere din sundhed er noget for dig. 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *