Oktober byder på

Der har i den grad været fart på september måned især og bogstavligt talt, da jeg var i Italien med min lillebror og far for at se Formel1, som bare er en helt vanvittig oplevelse. Derudover var jeg til et lækkert danseevent, som inspirerede mig til at skrive torsdagstanker om ‘Vild med dans’ og bevægelsesglæde. Og så har der bare været utrolig meget fart på med masser af gode oplevelser.

Heldigvis er jeg sikker på, at oktober bliver en fantastisk måned også, blandt andet fordi jeg glæder mig til:

 • På fredag skal jeg hygge med min lillebror, hvor vi skal se Jonathan Spangs show ‘Typisk’. Jeg satser ret stærkt på, at det bliver en aften med masser af grin.
 • Så krydser jeg fingre for, at oktober også bliver måneden, hvor jeg kommer til at lancere eller udgive mine to e-bøger. Det er altså en ret vild oplevelse for mig, at skulle udgive noget, der minder om en bog. Det sætter en helt masse ting i gang hos mig – mon ikke jeg kommer til at skrive noget mere om det.
 • Så har jeg allerede i gang med den sidste uge på mit online-forløb. Det er så vildt, hvor hurtigt fire uger går.
 • Og så har jeg planer om, at jeg skal ud og samle både havtorn, hyldebær og æbler i oktober måned. Ud over, at jeg skal spise løs af årstidens guldkorn, så skal jeg vist også lave lidt saft og marmelade.
 • Og så har jeg desværre ikke fået sat kryds ved nogle af de 35 ting inden 35, og november nærmer sig med hastige skridt, så der skal (forhåbentlig) sættes en masse krydser i oktober.

TAK fordi du læser med  – Karina 

2 kommentarer Tilføj dine
 1. Avatar Hanne Bæk Baunsgaard siger:

  David og jeg skal også se Jonathan spang måske vi ses 😀 ellers ses vi lørdag!

  1. klar parat SUND // Karina klar parat SUND // Karina siger:

   Armen altså, så bliver weekenden jo bare endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *