Torsdagstanker om at finde den kreative side

Jeg har aldrig følt med kreativ. Jeg har nogle gode ideer og kreative tanker – også nogle gange lidt for kreative, men det er heldigvis ikke det det skal handle om. Men den der kreative proces, hvor man rent faktisk skaber noget, har jeg aldrig rigtig kunnet. Jeg har ofte haft lyst til at være kreativ, men det er som om min tålmodighed er ret så udfordret i den proces, især når jeg ikke føler der kommer det ud, som jeg havde tænkt i hovedet.

Jeg har dog tænkt på det seneste, at jeg skulle udfolde min kreativitet meget mere, fordi jeg har en idé om, at gerne vil inspireres på andre måder end jeg “plejer”. Og det passede perfekt med, at jeg i weekenden skulle være sammen med nogle fantastiske kvinder for at male. Anja, som laver de fedeste malerier, guidede, støttede og hjalp os igennem det der med at male på to kæmpe lærreder, 50×70 cm og 100×150 cm, det er altså kæmpe lærreder.

 

Jeg malede hele weekenden, jeg gik ret mange gange i stå, jeg blev inspireret, jeg glemte alt om tiden – og jeg blev altså ret glad for det. Jeg fik det “lille” maleri med hjem, og selvom det ikke er færdig endnu, så er jeg altså ret stor fan af at have et maleri, som jeg selv har lavet. Og der er selvfølgelig mere til historien end, at jeg i mine egne øjne kan kalde mig kunstner, fordi det jeg synes er det fedeste ved hele oplevelse er, at jeg har ændret min egen historie om mig selv. Inden weekenden tænkte jeg ikke, at jeg kunne være kreativ, men nu tænker jeg, at jeg rent faktisk kan skabe noget kreativt, og det er en fed fornemmelse både at have en smule kreativitet i kroppen, men også processen i at ændre sin egen fortælling om sig selv.

Jeg synes faktisk du skulle følge Anja både på facebook (lige her) og instagram (lige her), fordi jeg synes hun laver de vildeste malerier, og så ved jeg, at hun har noget meget spændende i ærmet. Så følg hende endelig.

Hvis du vil læse flere torsdagstanker, så er torsdagstanker om flere roller eller torsdagstanker om tid måske noget for dig. 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *