Torsdagstanker om at få det bedste ud af situationen

Torsdagstanker på en anden dag end torsdag er åbenbart blevet det jeg gør nu. Men i torsdags var der simpelthen mildt sagt ikke nogle af mine tanker, som sådan var gode at dele ud til andre end dem helt tæt på. De sidste par dage har for mig været fyldt med uvished både om situationen lige nu og især fremtiden – som bestemt slet slet slet ikke er noget godt for mig. Så derfor er jeg begyndt at finde alle de positive ting frem og få det bedste ud af den situation, som vi står i nu. Blandt andet har jeg en masse dage med fuld fokus på klar parat SUND, så jeg har allerede fået sat tjek ved et par forskellige hængepartier. Derudover har jeg til dig, som er interesseret i at bruge tiden på dig selv og blive lidt klogere på din egen sundhed, lavet et par ret godt tilbud. Du kan nemlig de næste 14 dage købe mine to e-bøger for kun 50 kroner pr. stk. ved at klikke her. Derudover tilbyder jeg også sundhedssamtaler over Skype for kun 200 kroner for en halv time, send mig en mail på karina@klarparatsund.dk så finder vi ud af det praktiske.

Derudover er der god mulighed for at få lavet nogle af alle de der praktiske ting, som jeg normalvis skriver nederst på to-do-listen eller aldrig rigtig får sat tjek ved på to-do-listen. Jeg er begyndt at få ryddet op i alt mit tøj, og lur mig om køkkenskabene ikke også skal have en tur. Derudover er det jo en ret god mulighed for blandt andet at få sat tjek ved at lave 12 forskellige kreative ting på min liste over 36 ting inden 36. Og lige en lille p.s. til den, så ved jeg simpelthen ikke hvad jeg tænkte på der. Eller jo, det ved jeg selvfølgelig godt, men 12 kreative (vel og mærket forskellige og nye ting) er altså mange – især for mig.

Ud over at jeg forsøger at finde det positive frem i denne situation, som jeg egentlig synes jeg er generelt ret god til. Så forsøger jeg virkelig at forholde mig til det, som jeg kan gøre noget ved. Eksempelvis kan jeg selv gøre noget ved klar parat SUND, sørge for at få frisk luft hver dag, min egen træning, min egen glæde osv. Jeg ved intet om hvor lang tid det her kommer til at vare, eller om hvad der sker i fremtiden, så derfor forsøger jeg at forholde mig til de ting, som jeg kan gøre noget ved lige nu.

Og så er jeg simpelthen blevet bevidst om, hvor meget fysisk kontakt jeg egentlig har med andre. Og måske især hvor underligt det er ikke at kramme eller hilse “ordentlig” på folk når jeg møder dem. Jeg glæder mig i hvert fald til, at jeg igen kan få kram rundt omkring.

Og allervigtigst, så pas rigtig godt på dig selv og hinanden. Også selvom de andre gør tingene på en anden måde end dig, de har heller ikke stået i denne situation før, så husk at pas godt på dig selv og især hinanden.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *