36 ting inden 36

Fuldstændig lige som sidste år, hvor jeg var i tvivl om jeg skulle lave 35 inden 35, så har jeg igen i år tænkt om jeg skulle lave en endnu en liste. Som jo så lige pludselig er 36 inden 36, og det er jo faktisk ret mange ting. Der er mange ting man burde have styr på inden man bliver 36. Heldigvis bruger jeg ikke ordet burde, så det går nok. Samtidig har jeg lavet en aftale med min far om, at jeg først skal være voksen, når han bliver det. Så ingen stress på den front. Tilbage på sporet, som netop er listen over 36 ting som jeg gerne vil gøre inden jeg bliver 36. Og her er nogle af de ting, som indtil videre er kommet på listen:

Nogle genganger, fordi jeg gerne vil lave dem igen:

  • Være stille i 48 timer: På listen over 35 inden 35 havde jeg at være stille i 24 timer, som var noget helt særligt at opleve. Så jeg har taget den med igen på listen, dog lige med et døgn mere oveni.
  • Have en hel weekend uden planer: Den er overraskende svær for mig samtidig med at den er guld værd.

Nogle af de ting, som jeg måske tror kunne blive lidt udfordrende:

  • Lav 12 forskellige kreative ting: Jeg elsker at være kreativ. Til tider går det rigtig godt, andre tider knap så godt. Men 12 forskellige ting er alligevel ret mange. Så jeg tror bestemt jeg bliver udfordret på også at være kreativ med at finde frem til 12 forskellige ting.
  • Stå på hænder: For dælen altså, hvor er det svært. Og jeg har forsøgt mange gange – uden det rigtig er lykkedes. Men måske 2020 er året, hvor jeg knækker koden til at stå på hænder.

Nogle genganger, som jeg gerne vil sætte tjek ved på denne liste:

  • Åbne en flaske med en sabel: Den har stået på listen over 34 inden 34 & 35 inden 35 – og jeg synes stadigvæk det kunne være møj hamrende sejt. Det er bare ikke lige umiddelbart en mulighed, der sådan bare lige opstår. I hvert fald ikke for mig – endnu.
  • Et ophold på Vejle Fjord: Den har også stået op min liste i et par år. Og jeg er kommet et skridt tættere på, da jeg har prøvet kagebordet på Vejle Fjord. Det var jo for vildt.

Nogle af de ting, som jeg glæder mig helt vildt til at sætte et kryds ved:

  • Lær noget nyt og prøv noget nyt: Disse to er ret så brede, men det er faktisk også det som jeg synes der gør dem sjove og interessante. Jeg er spændt på, hvad det ender med at jeg kommer til at prøve og lære, som er helt nyt for mig.
  • Gør 4 nye ting for at redde verdenen: Jeg ved udemærket godt, at jeg på ingen måde redde verdenen. Men jeg forsøger alligevel at være bevidst om at gøre nogle små ting, som har en indvirkning. Så jeg glæder mig til at finde på endnu flere ting, som kan være med til at have en lille indvirkning.
  • Sov under stjernerne: Lur mig om dette ikke bliver et sommerprojekt. For mig er det noget helt magisk ved en flot stjernehimmel, så jeg håber på en god varm sommer, så jeg kan tage dynen med ud og sove under stjernerne.

Jeg mangler stadig et par på listen over 36 inden 36, så hvis du har nogle gode ideer så del dem gerne.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *