Perlebygssalat

Denne salat er nem og lækker og fyldt med kostfibre. Denne opskrift er passer til ca. 4 personer – selvfølgelig alt afhængig af hvad der serveres dertil. Salaten er bestemt også god dagen efter til fx frokost.

Perlebygsalat 

200 gram perlebyg
3 spsk. pesto (evt. en grønkålspesto)
200 gram ærter (jeg brugte frosne ærter)
4 gulerødder
1 dl mandler
Masser af persille (2 store håndfulde)

Først koges perlebyggen efter anvises på pakningen. Når perlebyggen er kogt og kølet lidt af, tilsættes pesto og røres godt rundt. Derefter tilsættes ærterne og salaten sættes på køl for at køle helt ned. Imens skrælles og skæres gulerødderne i små stykker, mandlerne og persillen hakkes groft. Det hele blandes sammen og serveres sammen med fx kylling.

God fornøjelse.

Af andre salater kan jeg anbefale denne amerikansk inspireret salat eller sommersalaten over dem alle.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *