Maj byder på..

Mens dagene og ugerne flyder ekstra meget sammen for mig i denne tid, så er april pludselig blevet til maj. Og endda for nogle dage siden. På den ene side har jeg jo nærmest lyst til at slette april 2020 fra min hukommelse. Omvendt så kan denne tid også noget særligt. Selvom april har været ekstra hård og jeg egentlig gerne ville have været den foruden, så er det virkelig også en gave at blive bevidst om nogle forskellige ting. Især om hvilke ting jeg heldigvis savner samt hvilke ting der skal ændres.

Og så startede maj jo helt genialt med udgivelsen af mine seneste e-bog, som du kan læse mere om lige her. Derudover så håber jeg og krydser fingre for, at maj byder på følgende ting:

  • At vi snart kan kramme alle dem vi holder af. Jeg har virkelig sparet et hav af kram op og glæder mig så voldsomt til at kramme igen. Så krydser virkelig fingre for, at det bliver i maj måned, fordi ellers kan det jo gå hen og blive lidt voldsomt, når vi igen må kramme hinanden.
  • Så glæder jeg mig til, at den rykkede påskefrokost er lige om hjørnet. Det bliver dejligt at se familien igen og ikke mindst få karrysild igen. Selvfølgelig lavet på mormors opskrift.
  • Og så til punktet med 36 ting inden 36. Der er ingen tvivl om, at jeg havde håbet, at der ville være flere ting, som jeg havde sat et kryds ved i april. Men jeg er trods alt kommet længere med 12 kreative ting – og forhåbentlig endnu længere her i maj. Så skal jeg vist igang igen med at øve mig i at stå på hænder, som jeg har et lidt had-kærligheds-forhold til. Og mon ikke der dukker noget spontant op også.

Hvad byder maj på hos dig?

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *