Livet som selvstændig uge 41

Jeg får ofte spørgsmålet om, hvordan mine arbejdsdage ser ud, og hvor mange timer jeg arbejder. Jeg har egentlig haft svært ved at svare på det spørgsmål, fordi der ikke er to dage, der er ens. Og så synes jeg det er meget svært at tælle timer, fordi hvad skal tælles med og hvad skal ikke tælles med? Men jeg har forsøgt at sætte lidt ord på uge 41 lige her og, hvordan jeg oplever livet som selvstændig.

MANDAG:
Jeg fik skrevet og besvaret mails og andre beskeder, som også kaldes for hængepartier. Derefter fik jeg ændret det sidste på den ene e-bog og sendt afsted til første sådan rigtige gennemlæsning med det grafiske opsætning – det var fedt, men bestemt også skræmmende.
Dagens opslag med morgenmad på instagram blev lagt op. Så skulle der laves yogaprogram til ugens yogatimer i Fitness World, hvorefter der blev lagt sidste hånd på et nyt program til bike også.
Der blev også lige skrevet et par forskellige udkast til blogindlæg inden jeg havde min time som instruktør. Efter timen blev der lige nået et par ekstra praktiske ting, såsom besvarelse af beskeder.
Dagens optur var, at jeg rent faktisk nåede det jeg gerne ville. Min arbejdsdag var nogenlunde 8.30-17.30.

TIRSDAG:
Jeg startede morgen med mine undervisningstimer, hvorefter den anden e-bog blev gennemlæst og redigeret for gang nummer 27ish. Samtidig med blev det da også lige til et par overspringshandlinger såsom skrive lidt ekstra på forskellige blogindlæg.
Programmet til ugens flow yoga blev finpudset inden selve timen.
Derefter blev e-bogen igen gennemlæst og igen var der overspringshandlinger, bl.a. med dagens instagrambillede med den skønnest buket ‘bare fordi’ blomster samt jeg fik lavet en ny kategori på hjemmesiden med bevægelsesglæde.
Dagens optur var helt sikkert at modtage ‘bare fordi’ blomster – jeg blev simpelthen så rørt. Min nogenlunde arbejdsdag var 7.30-19.

ONSDAG:
Onsdag fik jeg gennemlæst e-bogen for, hvad der føles som gang nummer 100, og igen med overspringshandlinger såsom dagens instagramopslag og især tankerne om et nyt projekt, som jeg egentlig havde håbet lidt på kunne vente til e-bøgerne er udgivet, men den tanke kan hovedet åbenbart ikke helt slippe.
Dagens optur var, at jeg var ude og spise lækker mad med skøn vin til og bagefter inde og se Tarzan i Musikhuset. Arbejdsdagen var ca. 8-17.

TORSDAG:
Dagen startede med mine tre morgentimer inden e-bogen endnu engang blev læst igennem samt gennemskrivning af dagens blogindlæg. Afsted igen til dagens sidste undervisningstime, hvorefter dagens blogindlæg blev udgivet og delt. Dagens sidste opgave var, at dele dagens instagramopslag.
Dagens optur var at få feedback på den første e-bog – shit den er tæt på nu. Arbejdsdagen var 7.30-18.30.

FREDAG:
Inden ugens sidste undervisningstime, blev instagram lige passet. Efterfølgende blev den første e-bog redigeret med små ændringer. Eftermiddagen blev brugt på at forsøge at finde og eksperimentere lidt med den grafiske stil til den anden e-bog. Fredagens arbejdsdag blev afsluttet med dagens opslag på instagram.
Dagens optur var den sødeste kommentar lige inden min yogatime, som gjorde en arbejdsdag fra 8.30-16.

LØRDAG:
En hel fridag, som blev brugt i Aalborg sammen nogle skønne veninder.
Dagens optur at have en hel fridag.

SØNDAG:
Dagen er blevet brugt på at sætte den anden e-bog op grafisk med et par overspringshandlinger og en pause. Inden dagen sluttede med at skrive dette indlæg, og så skal computeren vist snart have en pause.
Dagens optur var at arbejde under dynen i sofaen med en arbejdsdag fra 9-15 og så en times hertil aften.

Der er ingen tvivl om, at denne uge har været en af de uger, hvor jeg stort set har siddet med det samme det meste af ugen, så faktisk måske ikke helt så spændende, at læse med. Selvom ugen kom på en arbejdsuge med 55ish timer, så er det også en uge, hvor jeg både har haft fri om aftenen og en hel fridag, så for mig har det været en stille og rolig uge. Så kan det selvfølgelig altid diskutere, hvor meget eller hvor lidt, der skal tælles med. Der er helt sikkert noget jeg ikke har talt med, og der er helt sikkert også noget, som andre ikke ville tælle med – men det er egentlig også derfor, at jeg ikke normaltvist tæller timer.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *