Er det bevidst, at der ikke er nogle opskrifter med kød?

Jeg elsker at få spørgsmål, som hænger fast i mit hoved flere dage efter selve spørgsmålet er blevet stillet. For efterhånden et par uger siden var jeg sammen med nogle skønne veninder, hvor værtinden havde hentet inspiration til aftensmaden fra min blog – egentlig var alle opskrifterne herinde fra (det får man for øvrigt rigtig mange plus-points på). Men da hun havde været inde for at finde opskrifterne, så blev hun opmærksom på, at der ikke er mange opskrifter med kød herinde på bloggen, så derfor fik jeg spørgsmålet: “Er det bevidst, at der ikke er nogle opskrifter med kød?”.

Og svaret dertil er “Nej, egentlig ikke”. Jeg spiser kød, men jeg spiser ikke kød hver dag – og sådan har det været stort set siden jeg flyttede hjemmefra. Så det er ikke fordi jeg bevidst ikke vil have opskrifter med kød, men blot fordi jeg ikke selv er så inspireret på den front. Der er ingen tvivl om, at som årerne er gået og der er blevet mere og mere fokus på, hvor meget kødproduktionen påvirker miljøet, så er det selvfølgelig også noget jeg tænker over. Men det er ikke derfor jeg begrænser mit kødforbrug – det er blot en bonus.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *