April byder på…

Selvom den seneste måned måske ikke har været den mest positive måned. Og mest en måned fyldt med frustrationer, uvished og bekymringer. Så satser jeg rent stærkt på, at der kommer noget rigtig godt ud af denne lock-down. Samfundsmæssigt så er det så fantastisk at se det samfundssind, der fylder denne særlige tid. Og så er det vildt, hvad sådan en lock-down gør ved klimaet (lige nu er der kun fokus på de gode ting). Personligt så er jeg blevet så meget klogere på mig selv, og hvordan jeg reagerer i presset situationer. Det er bestemt godt til min “jeg vil gerne have styr på tingene”-gen at blive blæst godt og grundigt både til og rundt. Derudover er der jo fantastisk a have så meget tid til klar parat SUND. Det kan virkelig noget.

Og i mellemtiden har marts ændret sig til april. Også i denne tid er der skønne ting af se frem til. Jeg glæder mig blandt andet til:

  • At det forhåbentlig er i april måned, at jeg kan give nogle af alle de krammere, som jeg de sidste uger har sparet op. Og hvor er det fantastisk at have så mange omkring en, som man savner. Det bliver i den grad tydeligt nu, og selvom det er hårdt, så er det bestemt også noget, der får smilet frem.
  • Jeg er så spændt på, hvad der kommer ud af alle de ideer og tanker, som fylder mit hovede for tiden. Jeg glæder mig til at brainstorme på både gamle, nye, sjove og underlige tanker og ideer.
  • Og så har jeg jo min liste med 36 inden 36, hvor der i denne tid har lidt ekstra mulighed for at få sat kryds ved nogle af dem. Blandt andet er jeg gået i gang med at øve mig i at jonglere. Derudover er jeg i fuld gang med at lave en masse kreative projekter (målet er at komme op på de 12). Og så har jeg indenfor de sidste par uger taget i alt to kurser. Så nu mangler jeg bare en mere inden der kan sættes kryds ved den. Og til sidste har jeg en idé om, at jeg skal prøve at lave en GIF, som jeg på ingen måde ved hvordan man gør det.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *