2 aftner med 3-retters jordbær menu

I fredags var jeg ude på Holtgaard og plukke (amok) i både jordbær og ærter. Der er næsten ikke noget mere sommerligt end at plukke jordbær og ærter – det skulle lige være duften af hyldeblomst. Jeg fik plukket næsten 5 kg jordbær, så derfor fik vi både fredag og lørdag en 3-retters jordbær menu.

Fredagens 3-retters jordbær menu:

Forretten bestod af jordbær koldskål efter denne opskrift, hvor hindbær blot var erstattet med jordbær.

Hovedretten bestod af denne edamammesalat, som du kan finde opskriften på lige her.

Desserten var jordbær dyppet i hvid chokolade toppet med frysetørret hindbær, hvid chokolade med hakket pistacie, mørk chokolade med hakket mandler og til sidst den helt klassiske med mørk chokolade. Armen altså kombinationen af chokolade og jordbær er bare genial.

Lørdagens 3-retters jordbær menu: 

Forretten bestod af det mest simple, men hvorfor skal det gøres med avanceret, når friske danske selvplukket jordbær og ærter er så fantastisk.

Hovedretten var igen en salat bestående af salat (jeg brugte blandt andet feltsalat), asparges og friske jordbær toppet med saltede pistacienødder. Pistacienødder og jordbær går virkelig godt sammen.

Desserten bestod af denne lækre jordbærtrifli, som du kan finde opskriften på lige her.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *