Torsdagstanker om at være ekstra sårbar i denne periode

Er du gal mine følelser lever deres fuldstændig eget liv i denne tid. Jeg fornemmer, at det også gør sig gældende for folk omkring mig. Altså ikke omkring-omkring mig, fordi den eneste person, der er omkring mig i disse tider, er Hr. Guldager.

Og altså på den måde, hvor jeg er ekstra sårbar overfor, hvad der bliver skrevet eller sagt. Jeg plejer at have et ret godt filter, og jeg plejer faktisk også at kunne skelne mellem, hvad der handler om mig og hvad der handler om andre. Det er bare som om det filter er helt væk. Altså på den måde, hvor alt bliver taget helt personligt og gør ondt. Og selvfølgelig er det sådan, fordi vi er i en meget særlig tid, hvor de fleste af os er presset på en helt anden måde end normalt.

Men jeg har nok aldrig skældt så mange ud på de sociale medier som nu – altså ikke aktivt til dem. Men bare højt for mig selv. Jeg har unfollowede (eller unfollowet eller siger hvad siger man egentlig) væsentlig flere end jeg normalt ville gøre. Af den simple årsag, at der er så mange derude, der har ondt af dem selv. Kort sagt, det magter jeg simpelthen ikke. Mest fordi de fleste, som har “ondt af dem selv” egentlig bare har det lidt træls, noget der er ærgerligt eller står i en lidt øv-situation. Men det alle faktisk. Og der er så vandvittig mange, som hellere end gerne lige pt. ville stå i dine sko.

Så hvis du synes kæresten/konen/manden er dum og træls, så sidder der nogle, som ville ønske de havde en kæreste/kone/mand at være irriteret på, men som også tager skraldet en gang imellem og giver et knus, når det hele bliver for meget.
Så når du er irriteret over, at arbejdet driller, det er svært at arbejde hjemmefra eller der er ekstra pres på for tiden, så er der nogle, som ville ønske de havde et arbejde og ikke mindst en okay sikkerhed omkring økonomien i hvert fald de næste par uger.
Så når du sidder og synes det er hårdt for dig at hjemmeskole dine børn, så sidder der helt sikkert en masse, som ville ønske de have børn – også de mange konflikter og udfordringer, der opstår ved at have børnene hjemme hele tiden.
Eller du er lidt træt af, at en fest/konfirmation/fødselsdag/arrangement skal flyttes – ikke aflyses – men flyttes, så sidder der simpelthen et hav af folk – også i dine nære relationer, som ville ønske, at deres største udfordring lige nu var, at et arrangement skulle flyttes.

Og inden det kommer til at lyde som voksen-skæld-ud fra min side, så er det skrevet lige så meget til mig selv. Fordi jeg er så heldig, at have en at dele hverdagen med nu. Også selvom jeg synes Hr. Guldager engang imellem siger nogle trælse ting (det er nu ikke kun mens vi er sammen 24 timer i døgnet). Jeg er så heldig at have en masse arbejde i forhold til klar parat SUND, som jeg kan give mig til. Også selvom jeg synes, det er hårdt at arbejde (også næsten 24 timer i døgnet) i denne periode. Men jeg ved, der er nogle, der ville ønske de kunne sige det samme. Og i princippet har jeg jo selv valgt det.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *