Livet som selvstændig uge 38

Der er jo ingen tvivl om, at jeg er meget glad for at være selvstændig og dermed også ret så glad for at snakke om det. Heldigvis er der også mange, der gerne vil høre om, hvordan det er og stiller gode spørgsmål. I sidste weekend fik jeg et spørgsmål, som virkelig satte tankerne i gang hos mig. Og du kan læse mere om hvilket spørgsmål det var lige her. 

Ugens to do liste var…
– lang med alle mulige og umulige småting, som bare tager tid

Hvad jeg rent faktiske brugte min uge på…
– lavet live i mit online-forløb, som jeg altså bare synes er noget helt særligt.
– fået lavet nogle små ændringer på instagram, linkedin og hjemmesiden – egentlig nok ikke nogle, som du som sådan ser, men som egentlig bare er nogle ting, der fylder og nogle ting, som tager tid at lave.
– blevet klogere på instagram stories, da jeg var forbi Stundentervæksthus Aarhus til et morgenmøde.
– heldigvis fik jeg også prioriteret at komme afsted til yoga

Jeg er blevet klogere på…
– at jeg har brug for at prioritere to-do-listen, og det har egentlig fungeret ret godt med at have et dagstema i stedet for alle mulige forskellige små ting.

Jeg glæder mig til næste uge, fordi…
jeg håber jeg kan komme et rigtig langt og godt stykke med e-bøgerne. De skal tilrettes og justeres inden de skal sættes op. Så jeg er alligevel kommet et godt stykke med dem.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *