Hvordan går det egentlig med de der 35 ting inden 35?

Sidste år havde jeg listen med 34 ting jeg gerne ville nå inden jeg blev 34, og selvom jeg egentlig havde tænkt, at det ikke var en liste jeg sådan lavede hver år. Så fik jeg alligevel lavet listen med 35 ting jeg gerne ville nå inden jeg bliver 35. Og nu er jeg lige lidt mere end halvvejs, så tænker det er et passende tidspunkt at lave en lidt-over-halvvejs-status.

Jeg har fået sat kryds ved 12 ud af 35, og det lyder måske ikke af mange nu når jeg er sådan lidt over halvvejs. Men jeg synes faktisk, at jeg er ret godt med. Især fordi der er et par stykker af dem, som er noget jeg skal gøre hver måned, så derfor kan der først sådan rigtig sættes kryds ved dem, når vi rammer november.

Dem der overraskede mig mest var faktisk en weekend uden sociale medier, som jeg også havde på min liste sidste år. Denne gang synes jeg rent faktisk det var nemmere end sidste gang, og egentlig mest tankevækkende, hvor mange gange jeg ubevidst tager fat i min telefon og kigger. Og så havde jeg sat nogle forskellige mål for klar parat SUND tilbage i november måned, som jeg allerede satte kryds ved i december, januar og februar, fordi det ret pludselig gik fra at være lidt for sjov til rent faktisk at blive til dette sundhedsunivers. Det synes jeg faktisk er noget af det fede ved denne liste, nemlig at der sker ret meget på et par måneder og især et år.

Dem jeg glæder mig ret meget til er blandt andet at være stille i 24 timer, som helt sikkert bliver udfordrende for mig på flere forskellige måder. Først og fremmest så skal jeg finde 24 timer, hvor der ikke er alt for mange planer eller timer i Fitnessworld, og så er spørgsmålet om jeg rent faktisk kan være stille så lang tid. Derudover så håber jeg simpelthen det med at åbne en flaske med en sabel bliver aktuelt i år, fordi det simpelthen bare er sejt.

Dem jeg er ret spændt på, om rent faktisk lykkedes er om jeg kommer til at prøve en flyvetur i en helikopter, som jeg aldrig har prøvet, men synes det kunne være helt vildt at prøve. Så den er jeg meget spændt på, om rent faktisk lykkedes eller om det er en af dem, som måske kunne blive sendt videre til næste år. Fuldstændig ligesom, at jeg havde et ønske om at prøve en Michelin restaurant på min 34 inden 34-liste, og så blev overført til 35 inden 35-listen, og som så er tjekket af ( som for øvrigt var en kæmpe kæmpe stor og fantastisk oplevelse ). Derudover så vil jeg gerne se en live-sportsgren, som jeg ikke set prøvet før, og det er altså lidt mere udfordrende, da jeg jo egentlig har set de mest almindelig sportsgrene, så jeg skal ud og være lidt kreativ.

 

 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *