Fastelavnsboller

Jeg er ret så stor fan af, at fastelavnsbolle-sæsonen er blevet længere og længere, så man rent faktisk kan nå at smage forskellige slags fastelavnsboller. Jeg indrømmer gerne, at jeg rent faktisk overhovedet ikke har tålmodigheden til at lave fastelavnsboller – jeg er ikke særlig god til at pakke alt det gode snask ordentlig ind, så det ikke ender ude på bagepladen. Dog er et lille tip, at fugte lukningerne med mælk.

Jeg brugte følgende opskrift til selve dejen og remonce fra Valdemarsro  som base, og så lavede jeg tre forskellige varianter af den simpelt årsag, at jeg elsker at smage noget forskelligt.

Fastelavnsboller med lemon curd 

Jeg brugte ca. en spsk lemon curd, som du kan finde opskriften på lige her, og ca. en spsk remonce. Jeg toppede disse med glasur og revet citronskal.

Fastelavnsboller med hindbær 

Jeg brugte ca. en spsk hindbærpuré (frosne hindbær, som er blevet kogt kort tid og blendet godt sammen) og ca. en spsk remonce. Jeg toppede disse med glasur og frysetørrede hindbær.

Fastelavnsboller med chokolade 

Jeg brugte ca. en spsk hakket chokolade og ca. en spsk remonce. Jeg toppede disse med mørk glasur.

 

 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *