Livet som selvstændig #11

Det er efterhånden lang tid siden jeg her på bloggen har delt mine tanker om livet som selvstændig. Og nu er dette emne måske mere aktuelt end nogensinde før.

Umiddelbart kommer dette indlæg til at handle lidt mere generelt og måske knap så meget om mig. Fordi selvfølgelig kommer jeg til at være påvirket af det. Blandt andet var planen i denne uge at tage kontakt til forskellige virksomheder i forhold til at kunne tilbyde foredrag, workshop og individuelle sundhedssamtaler. Men det er ikke helt så aktuelt lige nu, eller fokusset er i hvert fald et helt andet sted. Så derfor gør jeg alt muligt andet. I denne uge har mange vist reelt fundet ud af om de rent faktisk er omstillingsparate eller ej. 

Nogle brancher er knap så ramt, mens andre brancher er ekstremt ramt. Og rigtig mange snakker og skriver om, at vi skal huske at støtte virksomheder store som små særligt i denne tid. Og det er jeg fuldstændig enig i, fordi der er brancher, der er virkelig virkelig hårdt ramt. Men der er også bare rigtig mange, hvor privatøkonomi bliver ramt og så er det svært også at skulle støtte med take away for at restauranter overlever. Eller man skal købe gavekort til diverse arrangementer for at støtte spillestederne. Og så skal alle de fysiske butikker også have en støttende hånd – eller i hvert fald deres webshop.

Det jeg egentlig gerne vil frem til det er, støt de virksomheder, som du gerne vil give en hjælpende hånd (sprogligt ment, ikke fysisk) og som du krydser fingre overlever. Og vigtigst støt på den måde som giver mening for dig. For at støtte handler ikke kun om at købe, men man kan støtte på mange andre møder. Når det handler om de sociale medier, så kan man gøre rigtig meget ved at like opslag, send en ekstra kommentar afsted eller del det der giver mening for dig. Hvis du har nogle tæt på dig, som er selvstændig, så kunne opbakning i form af rosende ord. Igår snakkede jeg med en veninde – over telefonen – som bare blandt andet sagde, at hun synes jeg er modig og sej i forhold til at være selvstændig. Armen altså det giver bare så voldsomt meget mere end du tror. 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *