Spidskålsalat med asparges og avocado

Der ligger efterhånden et par forskellige salater her på bloggen, men inspiration til salater og mere grønt i hverdagen er faktisk det jeg hører allermest.
Spidskål er (igen) base for denne salat, mest fordi jeg synes spidskål er virkelig lækkert og mættende i modsætningen til almindelige salater.

Denne variant er en smule mere forårsagtig end de tidligere – eller det synes jeg i hvert fald.

 

Spidskålsalat med asparges og avocado

1/4 spidskål
2 æbler
1 avocado
10 asparges
Dild

1 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk honning
1 tsk sennep

1 håndfuld kikærte snacks (opskriften finder ud lige her)

Vask spidskål og snit det fint. Vask æblerne og skær dem i tern. Pisk olivenolie, æblecidereddike, honning og sennep sammen og vend æblerne i dressingen. Vask asparges, knæk bunden af og skær dem i mindre stykker (du kan også blanchere dem kort).  Skær avocadoen ud i mindre stykker. Vask og klip dilden. Bland spidskål, avocado, asparges, dild og æblerne godt sammen. Hvis der er mere dressing tilbage kan det hældes over salaten. Top salaten med kikærte snacks.

 

Måske du kunne være interesseret i quinoasalat med broccoli og mango eller perlebygsalat

 

 

TAK fordi du læser med  – Karina 

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Den er skøn!!
    Men bedst når kikærterne er varme… 😁

    1. klar parat SUND // Karina siger:

      Hvor dejligt, at du har prøvet denne opskrift. Og de er også lækre varme, selvom jeg bedst kan lide dem kolde, men heldigvis er det smag eller behag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *