Årets fastelavnsboller

Fuldstændig ligesom sidste år, så har jeg selv været i gang med at lave fastelavnsboller ud fra denne opskrift fra Valdemarsro. Sidste år lavede jeg tre forskellige varianter af den klassiske udgave. Hvilke tre geniale varianter jeg valgte sidste år kan du finde lige her. Og på dette punkt har jeg ikke ændret mig siden sidste år, fordi jeg elsker virkelig at lave smage forskellige ting. Så selvfølgelig skulle jeg lave tre forskellige og nye varianter i år. Det blev til disse tre følgende varianter.

Fastelavnsboller med chokolade-skildpadde

En spsk remounce og en lille chokolade-skildpadde med chokolade ovenpå. Min favorit.

Fastelavnsboller med hvid chokolade og pistacienødder

En spsk remounce, hvid chokolade og hakket pistacienødder. Toppet med hvid chokolade og pistacienødder. Den er altså også virkelig lækker.

Fastelavnsboller med lime

En spsk remounce, hvor jeg havde tilsat masser af limeskal og limesaft. Toppet med hvid glasur og revet limeskal. Skøn og frisk fastelavnsbolle.

 

Og jeg er bestemt ikke verdensmester i at lave fastelavnsboller, så der er stadigvæk lidt der ikke ender i fastelavnsbollerne. Men hey, jeg er sgu ret stolt af, at der alligevel er en del af dem, hvor alt er blevet derinde. 1-0 til mig.

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *