Saltede mandler

Jeg er stor fan af mandler til mellemmåltider, fordi de blandt andet er fyldt med sunde fedtstoffer og E-vitamin. Især saltede mandler er en favorit, og det er selvfølgelig et kæmpe bonus, at de samtidig er nemme at lave. Ud over at være gode som snacks, så er de også fantastiske til tapas. Et godt råd er at lave en stor portion, fordi de hurtigt er væk igen, og mon ikke de snart skal laves igen? 

Saltede mandler

Kog 1 dl vand med 2 spsk salt indtil salten er opløst.
Tilsæt 100 gram mandler og kog op. Tag gryden af varmen og lad det stå med låg på i ca 15 min.
Hæld vandet fra mandlerne, og hæld mandlerne over på en bageplade. Bag mandlerne i ovnen i ca 20 min ved 150 grader – hold lidt øje med mandlerne undervejs.
Lad de saltede mandler køle af inden du går amok i dem. 

TAK fordi du læser med  – Karina 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *