Denne opskrift var det meste læste blogindlæg jeg havde på iform.dk, og det kan jeg godt forstå, fordi det er stadigvæk en favorit hos mig, som jeg ofte laver. Bananpandekager er fantastiske til morgenmad eller mellemmåltid, de er både gode lune serveret med masser af frugt, men jeg spiser dem lige så tit kolde uden noget til.
Nogle gange er det blot den helt klassiske opskrift jeg bruger, andre gange tilsætter jeg eksempelvis kanel, kakaonibs, tørret bananchips. Bananpandekagerne kan også sagtens laves uden mælk.
Bananpandekager
4 stk.
1 moden banan
1 æg
Ca. 1 dl skummet- eller minimælk
Havregryn
1 tsk vaniljesukker (kan undlades)
1 tsk kardemomme (kan undlades)
Fremgangsmåde:
Mos bananen og bland resten af ingredienserne sammen til en tyk grød – eller blend det hele sammen. Steg de små pandekager / klatkager på en varm pande.
Hej Karina.
Hvor meget havregryn sådan cirka?
Mange hilsner Rita
Jeg bruger ca. en dl, men det afhænger ret meget af både banan og æg.
Hvor meget havregryn kommer du ca. i?
Det er ca. 1 dl, så det bliver en god tyk grød, det afhænger af både banan og æg.